Sposób przygotowania

Wszystkie składniki łączymy i intensywnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy, przypominającej w konsystencji gęstą śmietanę. Piec w gofrownicy. Podawać ze słodkimi dodatkami np. cukrem pudrem, bitą śmietaną, dżemem lub owocami.

Opcjonalnie można dodać cukru wanilinowego lub cynamonu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szkoda, że nie ma możliwości upieczenia gofrów bez specjalnego urządzenia :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a dlaczego wiosenne? nic wiosennego w nich nie widzę....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    może wiosenne dlatego, że z owocami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !