Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser czereśniowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt wiśniowy 300 g
czereśnie 15 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: deser czereśniowy

1 łyżeczkę żelatyny rozpuścić w małej ilości wody, ostudzić i dodać do jogurtu, dokładnie wymieszać. Czereśnie pokroić na połówki, usunąć pestki, układać w szklanym naczyniu do deserów, zalewać jogurtem warstwami, ostanie połówki powinny być na wierzchu, z jednej czereśni wycisnąć sok na wierzchu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 13.04.2012 07:45
pyszny
gusia1000 23.08.2011 10:48
Pycha.
Pola2 23.06.2011 20:44
Poproszę taki
bejciu24 21.06.2011 20:55
apetyczne
Janek1 21.06.2011 18:21
Pyszny pomysł na czereśnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak