Sposób przygotowania

1 łyżeczkę żelatyny rozpuścić w małej ilości wody, ostudzić i dodać do jogurtu, dokładnie wymieszać. Czereśnie pokroić na połówki, usunąć pestki, układać w szklanym naczyniu do deserów, zalewać jogurtem warstwami, ostanie połówki powinny być na wierzchu, z jednej czereśni wycisnąć sok na wierzchu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    Pyszny pomysł na czereśnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    Poproszę taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !