Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i kroimy w paski.
Następnie kładziemy je na płytę od nagrzanego pieca kaflowego i podpiekamy obustronnie. Gdy będą dobrze podpieczone solimy je i podajemy z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacja :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne ziemniaczki! Moja Babcia też takie robiła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię takie ziemniaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ojej takich nie jadłem jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaaaa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaaaa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pamiętam ich smak, były pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię takie dobrze przypieczone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię właśnie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajna odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !