Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki pieczone babuni

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 30 dag
sól do smaku
sos czosnkowy 10 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki pieczone babuni

Ziemniaki obieramy i kroimy w paski.
Następnie kładziemy je na płytę od nagrzanego pieca kaflowego i podpiekamy obustronnie. Gdy będą dobrze podpieczone solimy je i podajemy z sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 28.11.2012 07:51
fajna odmiana
Emiliozo 03.06.2012 22:27
lubię właśnie takie
JaPaqc 29.05.2012 21:53
lubię takie dobrze przypieczone
caralajna 03.02.2012 12:06
lubię takie
Izabela28 11.01.2012 12:55
smaczne:)
m1monika 04.01.2012 13:52
pamiętam ich smak, były pyszne
anja3107 07.12.2011 10:58
smaczne
magical66 19.10.2011 11:08
super
Wacław 08.10.2011 11:36
pychaaaaaaaa !
Wacław 08.10.2011 11:36
pychaaaaaaaa !
ronald88 30.06.2011 22:22
ojej takich nie jadłem jeszcze
joanna77 24.06.2011 20:05
lubię takie ziemniaczki
Halusia 24.06.2011 06:45
Pyszne ziemniaczki! Moja Babcia też takie robiła :)
Kopiko1983 22.06.2011 14:40
Rewelacja :)
Ania67 22.06.2011 09:10
extra
szyba 21.06.2011 17:17
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak