Sposób przygotowania

Kromkę chleba upiec z jednej str. na tłuszczu do zarumienienia, po odwróceniu na drugą stronę położyć plaster szynki lub boczku (można to i to ) a na górę plaster sera żółtego, całość polać roztrzepanym jajkiem z odrobiną soli i ziół prowansalskich, kiedy spód się zetnie całość odwrócić na drugą stronę,podsmażyć lekko i przełożyć na talerz. Podawać polane ketchupem :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    proste szybkie i bardzo smaczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam mniam, smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Proste i smaczne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Coś dla moich milusińskich...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !