Sposób przygotowania

Rozmrozić szpinak, następnie go odcedzić i posiekać. Zupę w opakowaniu rozwałkować. Wymieszać jogurt ze szpinakiem, zupą cebulową i czosnkiem. Pozostałe przyprawy dodać do smaku. Przed podaniem schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego!!!! na pewno spróbuję bo lubię szpinak...
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    wow !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    idealna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    wszyscy chwalą a zrobił ktoś?? można dodać ser feta i powstanie deep do krakwerów:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !