Sposób przygotowania

Jajka ugotować wcześniej na twardo. Pokroić w kostkę , pora pokroić wzdłuż a białą część w cieniutkie paseczki , jabłka obieramy a miąższ pokroić w kostkę od razu skropić sokiem z cytryny , szynkę w kostkę , seler najlepiej powinien być taki z zalewy i kukurydzę odsączamy . Czosnek przeciskamy przez praskę . Majonez łączymy z sosem i tym czosnkiem rozgniecionym . W miseczce najlepiej szklanej najpierw nakładamy selera, kukurydzę , szynkę , jabłka , ananasa ale pokrojonego w kawałki i na koniec jajka . Na jajka lejemy majonez a na wierzch pora . Całość oprószyć solą. Wkładamy przekładańca do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !