Sposób przygotowania

Sos sojowy,olej,ketchup i miód miksujemy,smarujemy udka przygotowaną marynatą i odstawiamy na 2 godziny w między czasie obracamy kilkakrotnie.Następnie wyjmujemy z marynaty układamy w brytfance smarujemy marynatą najlepiej pędzelkiem przykrywamy i smażymy 40 min w piekarniku nagrzanym do 200 stopni,następnie zdejmujemy pokrywkę znów smarujemy marynatą i odkryte pieczemy 20 min w 180 stopniach.Podajemy z ryżem i mieszanką warzyw z patelni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry taki kurak...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !