Sposób przygotowania

Pieczarki umyj pokrój w kostkę i usmaż. Masło utrzyj ze zmieloną wędliną i ketchupem, wymieszaj z wystudzonymi pieczarkami, dopraw do smaku. Chleb pokrój w poprzek na kilka warstw, przełóż każdą z nich przygotowaną masą, złóż obciąż i wstaw do lodówki do stężenia. Następnie wyjmij, posmaruj powierzchnię i boki majonezem pokrój i gotowe. Można jeszcze posypac słodką papryczka i pokrojonym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    szkoda ze nei ma zdjecia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    KwiatGoya

    Myślę, że w przyszłym tygodniu będzie zdjęcie jak tylko pojedziemy do mamusi:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !