Sposób przygotowania

Duże ładne rzodkiewki pozbawić liści i korzonków, umyć i wrzucić do lekko osolonego i lekko posłodzonego wrzątku. Gotować na małym ogniu kilka minut- najlepiej smakuje al dente. Masło zrumienić z bułką tartą i polać odcedzone rzodkiewki. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też tak spróbuję;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniam
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    nigdy nie próbowałam , ale spróbuje na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawy pomysł
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa jestem jak smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo lubię rzodkiewkę, ale w takiej postaci jeszcze jej nie jadłam, chętnie spróbuję kiedyś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !