Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Litewski chlebek w czosnku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 2 główki
olej do smażenia
chleb ciemny 0,5 litewski

Przepis i sposób przygotowania na: Litewski chlebek w czosnku

Chlebek litewski kroimy w paski o szer. 2,5cm.
Czosnek rozgnieć, zmielić.
Paski z chleba przemiesać z rozgniecionym czosnkiem aby każdy z nich w nim był.
Wlać olej na patelnie i przesmażyć paski chleba w czosnku.

Gotowe chrupiące czosnkowe zapiekanki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak