Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Winogrona w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier kryształ 8 dag
winogrona 60 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Winogrona w galarecie

1,5 l wody zagotuj z cukrem , włóż umyte winogrona i ugotuj. Owoce wyjmij i ułóż w misce. Syrop połącz z rozpuszczoną w zimnej wodzie żelatyna i zagotuj cały czas mieszając. Tężejącą galaretka zalej owoce i pozostaw do wystygnięcia

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak