Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z czarnych i czerwonych porzeczek

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona porzeczka 40 dag
czarna porzeczka 40 dag
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z czarnych i czerwonych porzeczek

Porzeczki obierz i opłukaj. Zagotuj ok. 1,5 l wody z cukrem ok 3 łyżki stołowe, włóż porzeczki i chwilę pogotuj. Następnie wystudź i rozlej do kompotierek:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 29.08.2011 18:19
ptcha
jolaxa 28.06.2011 10:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak