Sposób przygotowania

W niewielkim garnku najpierw musimy zeszklić cebulę , wystarczy na łyżeczce masełka , potem sypiemy mąką , i zasmażyć. Mieszamy powoli wlewamy bulion i zagotować . Starty ser żółty dodajemy do bulionu a serek topiony pokroić w kosteczkę i też dodać , zalać śmietanką i mieszamy aż serki się roztopią , następnie możemy zupę doprawić do smaku i zdjąć z ognia. Chleb kroimy w kosteczkę i obsmażyć na masełku , Zieleninę poszatkować i tuż przed podaniem sypiemy wszystko do gotowej zupy .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna i pożywna zupa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !