Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść kruche ciasto.Włożyć je do lodówki na około 0,5 godz.Truskawki umyć i odsączyć,obrać z szypułek i posłodzić lekko.Ciasto wyłożyć na brytfankę ,na nie wysypać truskawki.Zrobić kruszonkę:Margarynę,cukier i mąkę ugniatać rękoma aż składniki się połączą.Zrobić drobną kruszonkę i posypać ciasto.Piec około 45min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no no, ale pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    racja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię kruche ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no i proszę, truskawki nie tylko pod galaretkę .....świetne ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    mniaaam! truskaweczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam,miam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    uwielbiam truskawki w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !