Sposób przygotowania

Mięso włożyć do soku z cytryny wymieszanego z winem, solą i pieprzem. Przykryć i odstawić na noc w chłodne miejsce. Owoce zalać 5 łyżkami wina i wodą, odstawić na 2 godziny. Mięso wyjąć z marynaty, osuszyć, naciąć ostrym nożem aby utworzyła się kieszeń. Owoce wyjąć z zalewy, włożyć do kieszeni, zaszyć. Natrzeć solą i pieprzem. Mięso obsmażyć, dodać kilka łyżek marynaty, na wierzch ułożyć wiorki masła, przykryć. Piec 60 min. Odkryć i dopiec aby mięso było rumiane.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne kruche miesko
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !