Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ze szparagów z roszponką i truskawkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi 20 szt
truskawki świeże 100 g
jogurt naturalny 1/2 szklanki
rzodkiewki pęczek
szczypiorek usiekany
sól
pieprz
roszponka 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ze szparagów z roszponką i truskawkami

odkroić twarde części szparagów , a pozostałe części z główkami wrzucić na posolony wrzątek. Wyjąć po 2 - 3 min.Ułożyć na talerzu, posypać roszponką i owocami. Rzodkiewki, szczypior posiekać, wymieszać z jogurtem, doprawić. Polać przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak