Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry, oprószyć solą oraz pieprzem, odstawić. Pora pokroić w krążki. W rondlu wymieszać bulion ze śmietaną, zagotować. Usmażyć na maśle mięso, przełożyć do rondla. Podsmażyć por i prełożyć do mięsa, dodać sok z cytryny. Dusić 30 min. Dodać posiekany koperek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo smacznie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne zraziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne zraziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !