Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i obgotować. Bułkę namoczyć, odcisnąć. Mięso wyrobić z jajkiem, bułką i cebulą. Dodać przyprawę do mięsa mielonego. Doprawić do smaku pieprzem i ew. solą. Formować małe kotleciki, panierować w otrębach owsianych i smażyć na złoto na gorącym oleju.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne, ale jaki rodzaj mięsa polecasz?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Znakomity pomysł na \"otrębową\" panierkę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    js28

    Pyza, ja użyłam wieprzowiny, ale myślę, że drobiowe także się znakomicie sprawdzi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    kotlety mielone Lubię to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !