Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Plastry ziemniaczane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
olej do smażenia 1/2 litra
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Plastry ziemniaczane

Olej wlej do garnka i czekaj aż się rozgrzeje. Ziemniaki obierz, umyj i pokrój w plastry. Do rozgrzanego oleju włóż nasze plastry i czekaj aż się zrobią złociste. Wyjmij i posól do smaku:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 20.06.2011 21:12
prawie...frytki:) też dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak