Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem 1 łyżka i z 2 łyżkami wody , zaś białka ubijamy na puszysta pianę z cukrem pozostałym i łączymy z żółtkami. Następnie powoli dodajemy obie mąki i mieszamy powoli. Ciasto pieczemy 40 minut w 170st. Potem wyjmujemy i czekamy aż przestygnie Galaretkę przygotować tak jak jest w opisie , na ciasto układamy ładnie owoce bardzo ściśle i dałam również parę łyżeczek porzeczek ze słoika a całość zalałam galaretką chłodną . Gotowe ciasto wstawiamy do lodówki do zastygnięcia galaretki.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Możemy dać wiele innych owoców . Niż te które są u mnie w przepisie.
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Mało apetyczne i 3x to samo zdjęcie dodane, a to niezgodne z regulaminem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !