Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bezy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 300 g
białko 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Bezy

Białka ubić na sztywną pianę, stopniowo dodawać cukier.
Od razu po ubiciu wykładać na papier do pieczenia, robiąc łyżką kleksy.
Piec 40 min. w temp. 140 C.
Suszyć przy uchylonych drzwiczkach piekarnika ok. 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 29.08.2011 10:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak