Składniki:
filet z dorsza | 50 dag |
jajko | 3 |
bułka czerstwa | |
masło | 10 dag |
gęsta śmietana | 6 łyżek |
cebula | |
chrzan tarty | 5 łyżek |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
filet z dorsza | 50 dag |
jajko | 3 |
bułka czerstwa | |
masło | 10 dag |
gęsta śmietana | 6 łyżek |
cebula | |
chrzan tarty | 5 łyżek |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: