Sposób przygotowania

Do nie wielkiej miseczki włożyć chrzan i drobno pokrojone ogórki i za pomocą miksera zmiksować do tego dodajmy śmietanę 4 łyżki , sól, pieprz i sos wstawić do lodówki. Pozostałą śmietanę i bułkę oraz wodę połączyć razem. Cebule posiekaną podsmażyć na tłuszczu wbić jajka 2 i zrobić jajecznice tylko taka twardawą . Odstawiamy do ostygnięcia . Zaś w robocie kuchennym rozdrobnić rybę , polać sokiem z cytryny dodać do ryby ta odciśniętą bułkę masło i surowe jajko , a na koniec dodajemy jajecznicę chłodną i delikatnie mieszamy , przyprawiamy , w przypadku gdy masa wyszła nam zbyt rzadka to dodajmy bułkę tartą .Z tej masy formujemy kotleciki albo kulki obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oliwie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny przepis;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i jest obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !