Sposób przygotowania

Filety gotujemy w rondelku w odrobinie osolonej wody,następnie je osuszamy.Seler kroimy na małe kawałki i gotujemy go w osolonej wodzie ok 15 min,następnie go rozgniatamy widelcem na talerzyku i odlewamy sok.Widelcem także rozgniatamy rybę.W misce mieszamy sól,ocet,sos sojowy,posiekany czosnek i dwa rodzaje oleju,wkładamy rybę seler i pokrojoną kolendrę i przyprawiamy solą i pieprzem.Schładzamy.Rybę można zastąpić rozdrobnionymi krewetkami lub paluszkami krabowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    jakoś sałatki rybne nie przemawiają do mnie ale życzę innym smacznego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !