Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane muszelki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

muszle makaronowe 10 szt
kapusta kiszona 400 g
pieczarki 400 g
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane muszelki

Kapustę kiszoną płuczemy i drobno kroimy.Muszle gotujemy w lekko osolonej wodzie-al dente.Pieczarki myjemy,osuszamy i bardzo drobno kroimy lub szatkujemy w blenderze.Rozgrzewamy olej i smażymy kapustę kiszoną z majerankiem,następnie dodajemy pokrojoną cebulę i pieczarki.Smażymy wszystko około 10 minut,przyprawiamy pieprzem.Podajemy muszle na ciepło.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 03.07.2011 17:19
pycha
Iwona45 28.06.2011 12:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak