Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować z dodatkiem soli-odcedzić. Obraną marchewkę zetrzeć na dużych oczkach dodać do ziemniaków i ugnieść tłuczkiem z odrobiną mleka. Mięso podzielić na kotlety posolić i posypać pieprzem.Potem panierować w mące,moczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej .Usmażyć kotlety na rumiano.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super propozycja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie podane ziemniaczki..
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !