Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwoną cebulą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 15 dkg
ocet balsamiczny 1 łyżeczka
cukier 1 łyżeczka
musztarda 1 łyżeczka
oliwa 4 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula czerwona 1,5 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwoną cebulą

Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w kostkę.Ocet, oliwę, cukier i musztardę wymieszać na gładki sos. Kapustę i cebulę wymieszać, polać sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 25.01.2014 22:42
Smaczny dodatek do obiadu.
Weronika_eM 25.07.2011 19:55
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak