Sposób przygotowania

porcje zalać wodą,ugotować,do wywaru dodać pokrojoną marchewkę.pół puszki kukurydzy i fasolkę szparagową,zasypać płatkami,gotować jeszcze ok.10 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawa, kolorowa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię tą zupkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !