Sposób przygotowania

Kotlety rozbić i usmażyć. Natkę wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem i olejem. Na mięso obficie wyłożyć pietruszkę. Piec ok. 5-10 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nuda
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł na przyrządzenie pysznego schabu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !