Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody, ostudzić. Jak zacznie tężeć, wymieszać z kefirem, rozlać do pucharków, schłodzić w lodówce. Ciastka rozkruszyć, posypać na stężałą kefirową piankę. Gruszki obrać, usunąć gniazda nasienne, zmiksować blenderem razem z cukrem (tak, żeby zostały jeszcze całe kawałki owoców). Mus gruszkowy rozlać na rozkruszone ciastka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne do kawki..
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale. Uwielbiam tego typu desery.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wspaniały deser! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smakowite , sama słodycz
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    deserek smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !