Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, podsmażyć i dodać do mięsa, wbić jedno jajko, pozostałe ugotować na twardo. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć i dodać do mięsa. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do mięsa. Wsypać po łyżeczce majeranku i oregano. Zagnieść i przyprawić papryką. Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Mięso podzielićna dwie części. Pierwszą ułożyć na dnie blachy, następnie ułożyć dwa jajka ugotowane na twardo i przykryć pozostałym mięsem. Posypać bułką tartą. Piec 45 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna na zimno i na ciepło
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !