Sposób przygotowania

Mięso nakłuć, nafaszerować morelami i pokrojonym w paski czosnkiem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Olej, musztardę i miód wymieszać, dodać piwo, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz tymianek i pieprz. Mięso zalać sosem i piec 50 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne połączenie czosnku z morelami
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa jestem smaku tego połączenia, zapewne super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Nie powala.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !