Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z oliwkami i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
mięso mielone 30 dag
oliwki zielone 3 łyżki
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna
oliwki czarne 3 łyżki
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z oliwkami i papryką

Mięso mielone i piersi z kurczka zmielić trzykrotnie. Wymieszać z jajkiem, pokrojonymi oliwkami, pokrojoną w kostkę papryką oraz z bułką tartą i kucharkiem. Naczynie żaroodporne wyłożyć papierem do pieczenia i przełożyć masę. Posypać papryką. Piec ok. 30 min. w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.01.2014 21:01
bardzo dobra
Bernadeta1 27.04.2013 10:05
super przepis
olkaaa 21.03.2013 07:28
extra pomysł
Andysz 21.06.2012 16:46
mniam mniam;)
alaaa 17.04.2012 20:44
pyszności
Wafelek2601 02.02.2012 12:45
świetna
traktorek 22.10.2011 20:07
fajne
kuklik 11.10.2011 14:00
do chleba się nada
jeta72 06.08.2011 10:51
świetna
Ania67 01.08.2011 09:33
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak