Sposób przygotowania

Przepiórki obłożyć plastrami boczku i włożyć do rondla. Dodać połowę masła oraz przyprawy i dusić na małym ogniu dolewając wina. Resztę masła rozpuścić, zagęścić mąką i podlać rosołem. Wymieszać i przelać do rondla z przepiórkami. Dusić ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie jadłam przepiórki,ale zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    no,no -nieźle :)bardzo wykwintnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !