Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z budyniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 1,5 litra
budyń waniliowy 1 opakowanie
cukier 2 łyżki
galaretka 1 opakowanie
orzechy wg uznania
polewa czekoladowa do dekoracji
kruche babeczki 10 sztuk
owoce wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z budyniem

Budyń ugotować w podanej ilości mleka z dodatkiem cukru , przestudzić. Nakładać budyń do babeczek , dodać owoce, galaretki i pozostałe składniki .Polać polewą albo rozpuszczoną czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewasylwia 20.06.2011 10:32
bajkecznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak