Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiejska jajecznica

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt
szczypiorek peczek
Kucharek
boczek 200 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Wiejska jajecznica

Jajka świeże prosto od kury szczypiorek prosto zerwany z pola umyty i posiekany boczek pokrojony w kawałki do pieczenia w rzucić na patelnię jajka roztrzepać dodać szczypiorek i kucharek chwile trzymać na patelni i podawać :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.07.2011 07:10
też taką robię
Małgorzata106 12.07.2011 13:18
pycha
SmakolykiJoanny 26.06.2011 06:42
ja też dzisiaj też mam jajecznicę z wiejskich jajeczek :)
Jolanta_P-S 24.06.2011 21:32
jajecznicę mogę jeść codziennie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak