Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mąkę i schłodzona margarynę posiekać dodać cukier i proszek do pieczenia i dalej siekać następnie dodać żółtka i śmietanę . Zagnieść kule i włożyć do lodówki na pół godziny Dwie trzecia ciasta rozwałkować i wyłożyć na blachę na nie położyć jabłka starte i cynamon
Przygotowanie bezy
Ubić białka pod koniec dodać cukier dalej ubijać na końcu dodać budyń i jeszcze chwile miksować wyłożyć na jabłka Pozostałe ciasto pokruszyć na bezie pieczemy około 45 minut w 160 stopniach Jest to przepis na duża blachę to z piekarnika czarna :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    No nie wiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja na jabłka kłade budyń a potem bezę
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Jola ja też robię z budyniem i beza ale ta jest trochę inna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !