Sposób przygotowania

Do mięsa dodajemy wyciśnięty czosnek,przyprawę kucharek ,namoczoną bułkę ,jajko i urabiamy mięso .Formujemy kuleczki obtaczamy w mące -smażymy na oliwie. Kapustę kroimy marchew ścieramy ,dodajemy kucharka gotujemy -gdy będzie miękka . dodajemy ja do patelni gdzie smażą się klopsiki . dodajemy trochę masła i razem dusimy .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Z młodą kapustą... Muszą super smakować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !