Sposób przygotowania

Bażanta oprószyć solą oraz pieprzem i naszpikować boczkiem. Piec 50 min. w temp. 180 stopni. Podlewać bulionem, a pod koniec pieczenia winem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie próbowałam bażanta,,ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    jakie wykwintne danie?
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    danie iście królewskie ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy nie jadłam..ech szkoda
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie jadłam nigdy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !