Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bażant pieczony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion drobiowy 600 ml
boczek 20 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bażant pieczony

Bażanta oprószyć solą oraz pieprzem i naszpikować boczkiem. Piec 50 min. w temp. 180 stopni. Podlewać bulionem, a pod koniec pieczenia winem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 19.08.2013 08:41
nie jadłam nigdy :)
IZABELA29 22.03.2013 08:50
nigdy nie jadłam..ech szkoda
olkaaa 22.03.2013 07:32
muszę spróbować
misia53 15.10.2012 13:17
danie iście królewskie ....
barbara11561 23.07.2012 14:46
jakie wykwintne danie?
Aneta2604 13.05.2012 11:26
ciekawy przepis
alaaa 17.04.2012 20:46
jeszcze nie próbowałam bażanta,,ciekawe
Izabela28 21.06.2011 14:00
fajny przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak