Sposób przygotowania

Ser zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na 20 min. Szpinak podsmażyć na maśle, dodać mąkę i żółtko. Przyprawić solą oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Ser wyjąć z folii, rozwałkować na prostokąt. Szpinak wymieszać z serem topionym, orzechami i rozłożyć na serze. Zwinąć w roladę. Zawinąć w folię aluminiową i schłodzić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychaaa
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    na piątkę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna i zdrowa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Z takich składników na pewno będzie pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna rolada
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    Wyśmienita:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !