Sposób przygotowania

Z ciasta ostrym nożem wyciąć środek, zostawiając tylko dno i boki o grubości 2 cm. W garnku zagotować masło, śmietanę i cukier puder. Ostudzić i dodać pokruszony środek biszkopta, dodać pozostałe składniki i wszystko wymieszać. Masą napełnić środek biszkopta. Polać polewą czekoladową i schłodzić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    szkoda że nie ma zdjęcia,bo ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się skuszę
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł na ciasto, szkoda że nie a zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa nazwa szkoda że nie ma zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !