Sposób przygotowania

Naczynie do fondue natrzeć czosnkiem. Sery zetrzeć na tarce i przełożyć do naczynia, dodać masło i podgrzewać aż do rozpuszczenia. Połączyc żóltka z 2 łyżkami wody i mlekiem. Wymieszać z serem. Doprawić gałką muszkatołową oraz pieprzem. Maczać w nim kawałki pieczywa, warzyw lub wędlin.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam,ten ciągnący się ser pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    w sam raz dla mnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !