Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć ze śmietaną i żółtkami, dodać starty ser żółty, przeciśnięty przez praskę czosnek. Połączyć z pianą z białek. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą. Przełożyć masę. Posypać kawałkami posiekanej szynki. Zapiekać 30 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię zapiekanki,takiej jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajnie brzmi ta zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !