Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle. Dodać rodzynki, płatki migdałowe i zalać bulionem. Gotować ok. 20 min. Ostudzić i zmiksować. Przyprawić solą i dodać odrobinę śmietany.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny sos, jak ktoś lubi takie połączenie składników:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    takiego sosu jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !