Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry, rozbić i posypać solą i pieprzem. Ogórki pokroić wzdłuż, cebulę posiekać. Plastry mięsa posmarować musztardą, położyć kawałek ogórka i cebuli, zwinąć i spiąć. Obsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić ok. 40 min. Z chleba ściąć wierzch, wyjąć miąższ, włożyć uduszone zrazy. Sos przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. Polać nim roladki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    oryginalne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !