Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki w chlebie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb 1 szt
cebula 3 szt
olej 2 łyżki
ogórki kiszone 2 szt
musztarda 1 łyżka
sól
Majeranek suszony Prymat
cielęcina bez kości 80 z udźca

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki w chlebie

Mięso pokroić na plastry, rozbić i posypać solą i pieprzem. Ogórki pokroić wzdłuż, cebulę posiekać. Plastry mięsa posmarować musztardą, położyć kawałek ogórka i cebuli, zwinąć i spiąć. Obsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić ok. 40 min. Z chleba ściąć wierzch, wyjąć miąższ, włożyć uduszone zrazy. Sos przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. Polać nim roladki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 13.10.2013 15:29
super pomysł
teresa18 09.05.2012 13:16
oryginalne danie
bernadetta2 04.03.2012 08:46
pycha
kate.500 27.01.2012 07:41
smacznosc
Papryczka 31.10.2011 15:08
fajne
Ela15 19.08.2011 21:24
fajny przepis
barbara11561 30.07.2011 15:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak