Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć i odcisnąć. Mięso wyrobić z jajkiem i doprawić solą i pieprzem. Paprykę pokroić w kostkę i połączyć z masą. Cebulę posiekać, podsmażyć i połączyć z masą. Formę budyniową wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą, napełnić masą, zamknąć i gotować 45 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    tego nie znałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nigdy czegoś takiego nie jadłam ale bardzo interesująco się zapowiada i koniecznie muszę spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mnie też zaintrygowało
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    czegoś takiego nie znałam,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł,tak jeszcze nie robiłam ale wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !