Sposób przygotowania

Schab rozbić. Oprószyć solą, pieprzem oraz przyprawą curry. W każdym kotlet wetrzeć łyżkę musztardy, odstawić na pół godziny. Opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny schab
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    i taki najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny jest taki ostry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    proste i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ostry - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutkie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł z musztardą i curry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna odmiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie dobrze doprawione mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny sposób na pyszny schabik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    dobrze doprawiony schabowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tradycyjny zawsze smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    faktycznie musi być ostry ale pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !