Sposób przygotowania

Szpinak, botwinę i sałatę umyć i poszarpać. Oddzielić żóltko od białka. Białko wkroić do sałaty, a żółtko utrzeć z cukrem, kwaskiem i solą, dodać śmietanę, powinien powstać słodko-kwaśny sos. Zalać tym sosem sałatkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dla takich składników jestem na tak :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    samo zdrowie i do tego bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    same witaminki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !