Sposób przygotowania

Szynkę umyć, rozciąć tak by powstał cienki duży płat. Natrzeć mięso solą, pieprzem i skórką pomarańczy, na środku ułożyć daktyle i rodzynki i zwinąć ciasno roladę. Na wierzch natrzeć czosnkiem i przyprawą do pieczeni, zawinąć w folię by roladasię nie \"rozeszła\" i piec w 200 stopniach ok godzinę.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Szynka z takim nadzieniem ... Rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam takie połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniaaaaaaam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !