Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet pod pierzynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1/2 kg
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna
pieczarki 8 szt
cebul 1 szt.
ser

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet pod pierzynką

Schab dzielimy na kotlety i rozbijamy. Każdy doprawiamy i smażymy z obu stron. Układamy na blaszkę. Na wierzch każdego kotleta układamy usmażone wcześniej pieczarki z cebulą. Na to plastry sera. Pieczemy do momentu rozpuszczenia się sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 10.07.2012 23:22
Bardzo smakowite.
gusia1000 31.07.2011 20:38
Dobre.
gusia1000 31.07.2011 20:38
Dobre.
kate.500 25.06.2011 01:20
smacznosc
Misiek1 20.06.2011 14:24
Apetyczny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak